WOW Groep | Nieuws/Blog
Wanneer de kwaliteiten van de mens optimaal worden benut!
Roermond, wowgroep, wow groep, waarborg, op, werk, kwaliteiten, werk, rendement, organisaties, wow, outplacement, wajong, uwv, wia, wao, reintegratie, re integratie
22771
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22771,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Nieuws/Blog

Wisselwerking

 

Gepubliceerd op Gepubliceerd op 12 september 2017

Waarborg op Werk is een arbeidsadviesbureau en wij adviseren en ondersteunen Bedrijven en organisaties op gebied van het hele arbeidsproces. Denk aan Spoor 1 en 2, coaching ‘on the job’, arbeidsconflict en het begeleiden van mensen naar een nieuwe werkgever. Wij doen er alles aan om mensen aan het werk te krijgen en aan het werk te houden! Dit doen we vanuit een visie:

 

Wij zijn er van overtuigd dat elk mens kwaliteiten heeft en dat organisaties een optimaal rendement halen als deze kwaliteiten goed worden benut en als mensen lekker in hun vel zitten.

 

Elk mens heeft kwaliteiten. Iedereen heeft wel één of meerdere eigenschappen waarin hij/ zij beter is dan de gemiddelde medemens. Er kunnen vele redenen zijn waarom iemand (nog) geen werk heeft, niet goed uit de verf komt op het werk of niet lekker in zijn vel zit.

 

Het mooie van dit werk is dat je een groot netwerk hebt waarin je werkgevers en werknemers aan elkaar kunt voorstellen. We hebben al veel mensen mogen begeleiden vanuit outplacement -en re-integratietrajecten naar nieuwe branches, functies en dus kansen. Niets is onmogelijk. Lees onderstaand verhaal van Ruud:

 

“Ik heb altijd in het slagersvak gewerkt. 3,5 Jaar geleden werd ik ziek en kon ik mijn werk fysiek niet mee uitoefenen. Dat doet even pijn. Je moet afscheid nemen van je vak. Via het UWV ben ik vorig jaar in contact gekomen met Waarborg op Werk. Zij hebben mij begeleid in mijn zoektocht naar werk. Direct bij een van de eerste werkgevers aan wie ik werd voorgesteld, was het raak. Het was een totaal andere sport: Chemie. Na mijn eerste bezoek was ik direct verrast en enthousiast, met resultaat dat ik nu een proefplaatsing heb van drie maanden. Bij wederzijdse tevredenheid krijg ik een contract. Ik heb het enorm naar mijn zin bij mijn nieuwe werkgever Helichem in Belfeld en ook belangrijk mijn fysieke klachten spelen in deze functie geen rol.”

 

Bij Waarborg op Werk kijken we naar kansen, creatieve oplossingen, samen met u denken we om!

Metamorfose op de werkvloer

 

Gepubliceerd op Gepubliceerd op 6 juli 2017

Waarborg Op Werk timmert hard aan de weg! Het kantoor in Roermond heeft een interieur metamorfose gehad, onlangs is het kantoor in Maastricht geopend en we blijven groeien. Wat is het gaaf om hieraan mee te bouwen. Maar het gaat natuurlijk om de bedrijven en organisaties en hun medewerkers die wij verder helpen met vragen over het arbeidsproces. Ook hier mag je spreken van een metamorfose. Verandertrajecten binnen organisaties brengen vaak de wens mee dat de medewerkers mee veranderen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? En wat als je niet mee kan veranderen, wat staat je dan te doen? Wij begeleiden mensen in deze metamorfose-periode, daar heb soms gewoon hulp bij nodig!

 

Een van onze cliënten besloot om ons in het zonnetje te zetten en schreef het volgende:

‘Via een advertentie in een plaatselijk weekblad, ben ik in contact gekomen met Waarborg Op Werk. Ik was net door UWV weer aan het werk gesteld, na een jaar ziektewet, bij een bedrijf waar ik met mijn beperkingen niet op mijn plaats was. Ik heb toen de advertentie gelezen en direct een mail gestuurd naar Waarborg Op Werk. Zij hebben me gelijk benaderd of ik eens aan wilde komen om verder te praten.

 

Bij dit gesprek werd mij al gelijk duidelijk dat de mensen die daar werken je klachten serieus nemen en je ook meteen goede begeleiding geven. Ze gingen meteen dingen voor me uitzoeken.

 

Waarborg Op Werk heeft mij met alles op een juiste en goede manier begeleid, zodat ik nu weer bij een werkgever aan de slag ben gegaan. Ik ben de mensen van Waarborg Op Werk dan ook zeer dankbaar dat ze mij hebben geholpen, zodat ik weer een kans heb gekregen op de arbeidsmarkt, omdat ik het zelf bijna niet meer zag zitten.”

 

Daar zijn we trots op!