WOW Groep | Persoonlijk Profiel Analyse (PPA)
Wanneer de kwaliteiten van de mens optimaal worden benut!
Roermond, wowgroep, wow groep, waarborg, op, werk, kwaliteiten, werk, rendement, organisaties, wow, outplacement, wajong, uwv, wia, wao, reintegratie, re integratie
23065
page-template-default,page,page-id-23065,page-child,parent-pageid-19199,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Persoonlijk Profiel Analyse (PPA)

Wat is een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)?

Wilt u ook weten of uw (potentiële) medewerkers de juiste competenties hebben voor een (nieuwe) functie ? Wordt een medewerker wel geprikkeld door de functie-inhoud ? En in wat voor soort werkomgeving komt hij/zij het beste tot zijn/haar recht ? En hoe wordt hij eigenlijk gestimuleerd of gemotiveerd ?

 

De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) biedt u de mogelijkheid om met behulp van een volledige (online) assessment, de analyse te verkrijgen met maar liefst 30 aandachtsgebieden van uw (potentiële) medewerker om daarmee inzicht te krijgen in het te verwachten werkgedrag en de persoonlijke eigenschappen van deze persoon.

 

De analyse beschrijft onder andere iemands werkgedrag in de huidige situatie, een PPA laat zien op welke wijze mensen reageren op werkomstandigheden die zij als positief of uitdagend beschouwen en of ze dit actief of reactief doen. Deze inzichten helpt uw medewerker zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Uit de analyse blijkt namelijk wat iemands werksterkten en mogelijke beperkingen zijn.

 

Waarom een PPA?
Een PPA kunt u voor verschillende doeleinden inzetten, zoals bijvoorbeeld voor werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, coaching of teamontwikkeling.
De PPA is een objectieve spiegel die mensen helpt hun kwaliteiten beter te benutten en hun aandachtspunten te verbeteren.

 

Het is een ideaal middel om:
• Selecteer nu de juiste kandidaat voor de vacature en laat u niet alleen maar leiden door een mooie cv en een goed gesprek
• Toets uw huidige werknemers en krijg meer inzicht in het functioneren van die persoon, een team of afdeling
• Beoordeel de medewerkers die in aanmerking willen komen voor een andere beschikbare functie binnen uw organisatie
• Gebruik de PPA als objectieve leidraad bij functioneringsgesprekken

 

Een PPA geeft inzicht in de volgende gebieden:
• Functie/taakaccenten
• Gedrag (ook onder druk)
• Communicatieve en sociale vaardigheden
• Eigenbeeld
• Zelfmotivatie
• Motivatoren

 

Na het invullen van de test ontvangt u een uitgebreid rapport.

 

Aanvullende rapportages
Naast het gedragsprofiel kunt u ook kiezen voor aanvullende rapporten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een “Verkoop Onderzoek”, een “Management Onderzoek” of een “Leiderschap Onderzoek”.