WOW Groep | Personeel
Wanneer de kwaliteiten van de mens optimaal worden benut!
Roermond, wowgroep, wow groep, waarborg, op, werk, kwaliteiten, werk, rendement, organisaties, wow, outplacement, wajong, uwv, wia, wao, reintegratie, re integratie
21989
page-template-default,page,page-id-21989,page-parent,page-child,parent-pageid-12,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Personeel

Mensen zijn de motor van elke organisatie. Zonder personeel kan een organisatie geen producten/ diensten maken, geen (nieuwe) klanten benaderen, geen rekeningen betalen enz.

 

Een motor heeft regelmatig benzine nodig om te draaien. Als dit niet gebeurd zal de motor stil komen te staan. Dat kan gevolgen hebben voor de organisatie: de productie kan stagneren, de service naar klanten kan afnemen waardoor klanten kunnen afhaken etc. Het is belangrijk om de motor van de organisatie draaiende te houden!

 

Wat is de benzine voor het personeel? Dat is motivatie!

Als de motivatie van het personeel komt stil te staan komt ook de organisatie stil te staan.

 

 

Waarborg op Werk kan ervoor zorgen dat uw personeel zo gemotiveerd is dat de motor van uw organisatie weer aan het draaien komt en vooruit gaat! Wat levert dat op? Een hogere productiviteit, personeel dat minder aansturing nodig heeft en een hogere betrokkenheid met uw klanten. WOW!

Gemotiveerd personeel.

 

Wat is de oorzaak van niet gemotiveerd personeel? Dat is lastig om te zeggen. Dat hangt namelijk van de persoon, de situatie en misschien wel de organisatiecultuur af. Oorzaken kunnen te maken hebben met het werk, de privé situatie of een combinatie van beide.Waarborg op Werk heeft intensieve gesprekken met uw personeel om te ontdekken wat de oorzaak is.Het zou kunnen dat uw personeel niet genoeg wordt uitgedaagd in het werk. Wellicht hebben meerdere medewerkers dat gevoel. Dan kan er sprake zijn van een structureel probleem binnen uw organisatie. In dat geval kan Waarborg op Werk ervoor zorgen dat uw organisatie een boost krijgt.Wellicht zit uw medewerker niet lekker in zijn vel en is daarom de motivatie op het werk minder.Waarborg op Werk gaat op zoek naar de oorzaak hiervan en kan uw medewerker op verschillende manieren ondersteunen:

Coaching

 

Waarborg op Werk heeft professionele coaches in dienst die samen met uw medewerker onderzoeken waarom hij niet lekker in zijn vel zit. Ook krijgt de medewerker begeleiding en tools om de problemen waar hij mee zit op te kunnen lossen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerker zich weer WOW voelt!

 

 

Vertrouwenspersoon

 

Het kan zijn dat iemand niet lekker in zijn vel zit doordat er sprake is van ongewenst gedrag op het werk. Er is sprake van ongewenst gedrag als iemand zich door het gedrag van een groep of een individu niet prettig voelt. Het gedrag kan als vijandig, vernederend of intimiderend beschouwd worden. Dit kan zijn seksuele intimidatie, agressie of geweld, pesten of discriminatie. Het gaat er om hoe de betreffende persoon dit gedrag ervaart! Waarborg op Werk heeft een vertrouwenspersoon in dienst bij wie de medewerker in deze situatie terecht kan.

Wat gebeurt er als het personeel niet gemotiveerd is?

  • De drive om te presteren neemt af.
  • Het verzuimpercentage neemt toe.
  • De prestatie van de organisatie neemt af.
  • De organisatie komt stil te staan.

Training Hoog Sensitiviteit

 

Heeft u medewerkers in dienst die:

  • Moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen?
  • De angst hebben om iets verkeerds te doen?
  • Soms in hun schulp kruipen?
  • Minder goed presteren in een groep?

Waarschijnlijk zijn deze medewerkers Hoog Sensitief.