WOW Groep | Re-integratie
Wanneer de kwaliteiten van de mens optimaal worden benut!
Roermond, wowgroep, wow groep, waarborg, op, werk, kwaliteiten, werk, rendement, organisaties, wow, outplacement, wajong, uwv, wia, wao, reintegratie, re integratie
21976
page-template-default,page,page-id-21976,page-child,parent-pageid-12,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Re-integratie

Waarborg op Werk adviseert werkgevers m.b.t. medewerkers die vanwege (langdurige) ziekte hun werk niet meer kunnen uitvoeren. Voldoet u, als werkgever, aan de Wet Verbetering Poortwachter? Het UWV kan u een loonsanctie opleggen als u hier niet aan heeft voldaan.

Wij zorgen ervoor dat de re-integratie van uw werknemers zo voorspoedig voorloopt, zodat u kunt zeggen:

Mooi, mijn werknemer is weer aan de slag

Re-integratie eerste spoor

 

U als werkgever heeft de verplichting om er alles aan te doen om de langdurig zieke medewerker (indien mogelijk) terug te laten komen in eigen werk al dan niet in aangepaste vorm. In eerste instantie moet gekeken worden naar passend werk binnen uw bedrijf. Dit wordt re-integratie eerste spoor genoemd. Waarborg op Werk heeft een verzuimspecialist/arbeidsdeskundige in dienst die u kan adviseren en ondersteunen bij dit re-integratietraject.

 Re-integratie tweede spoor

 

Als de werknemer niet meer voor het eigen bedrijf kan werken en er gezocht moet worden naar externe oplossingen is er sprake van re-integratie tweede spoor. Waarborg op Werk is gespecialiseerd in het begeleiden en plaatsen van deze medewerkers naar (ander) werk, bij een andere werkgever. Dit wordt ook wel outplacement genoemd.