WOW Groep | Outplacement
Wanneer de kwaliteiten van de mens optimaal worden benut!
Roermond, wowgroep, wow groep, waarborg, op, werk, kwaliteiten, werk, rendement, organisaties, wow, outplacement, wajong, uwv, wia, wao, reintegratie, re integratie
21780
page-template-default,page,page-id-21780,page-child,parent-pageid-19199,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Outplacement

Het kan zijn dat uw organisatie, om wat voor reden dan ook, afscheid moet nemen van werknemers. Dat kan zijn vanwege reorganisatie, een arbeidsconflict of vanwege disfunctioneren. Afscheid nemen van elkaar is nooit leuk. Hoe kunt u als werkgever dit het beste aanpakken?

 

 

Waarborg op Werk kan uw organisatie adviseren om op een humane manier afscheid van elkaar te nemen. En biedt o.a.:

Advies en training m.b.t. het voeren van slecht nieuws gesprekken

Begeleiding van de werknemer(s) waarvan afscheid genomen wordt.

Advies m.b.t. het herverdelen van taken binnen de organisatie.

Begeleiding van de werknemer(s) naar werk (outplacement).

Outplacement

 

Outplacement kan vele voordelen bieden voor zowel de werkgever als de werknemer. Een belangrijk aspect waar een werknemer zich zorgen over maakt als hij de organisatie moet verlaten is zijn toekomst. Wat gaat er met mij gebeuren? Hoe kom ik aan inkomsten? Hoe kan ik mijn gezin onderhouden?

 

De zorgen over de toekomst kan een belangrijke reden zijn waarom een werknemer zich kan verzetten tegen het ontslag. Hetgeen kan leiden tot conflictsituaties en (zware) onderhandelingen. Dat kan voorkomen worden door uw werknemer(s) professionele begeleiding naar een nieuwe baan (outplacement) aan te bieden.

 

Waarborg op Werk heeft o.a. ervaren coaches en gespecialiseerde job hunters in dienst die er alles aan doen om uw werknemer(s) aan het werk te helpen bij een nieuwe werkgever! Onze dienstverlening is altijd maatwerk. Elk mens is uniek en daar passen wij onze begeleiding en coaching op aan!

Begeleiding tijdens het proces

 

Het kan een behoorlijke klap zijn voor werknemers als zij te horen krijgen dat zij de organisatie moeten verlaten. Het slechte nieuws kan verschillende emoties opwekken bij werknemers: verdriet of boosheid (waarom moet ik de organisatie verlaten en niet iemand anders)? Waarborg op Werk kan uw werknemers coachen tijdens het proces om met deze emoties om te gaan.

Wij doen er alles aan zodat uw werknemers kunnen zeggen:

Ik ben weer aan het werk en zit lekker in mijn vel!