WOW Groep | Aan het werk
Wanneer de kwaliteiten van de mens optimaal worden benut!
Roermond, wowgroep, wow groep, waarborg, op, werk, kwaliteiten, werk, rendement, organisaties, wow, outplacement, wajong, uwv, wia, wao, reintegratie, re integratie
21810
page-template-default,page,page-id-21810,page-child,parent-pageid-19199,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Aan het werk

Wat kan Waarborg op werk voor u betekenen?

Waarborg op Werk levert u advies op maat, het advies is gericht zoadat u kunt zeggen:

Heerlijk, ik ben weer aan het werk!

Er zijn verschillende redenen waarom het u niet lukt om aan het werk te komen:

1. Er zijn weinig vacatures in mijn vakgebied

 

Helaas zijn er een aantal beroepen waar op dit moment geen tot weinig vraag naar is. Op sommige vacatures komen soms wel 600 reacties. De kans dat u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek is daardoor erg gering. U kunt uw kansen aanzienlijk verhogen door te overwegen om u te laten omscholen tot een ander beroep.

 

Waarborg op Werk kan u advies geven over:

 

  • De arbeidsmarkt: naar welke beroepen is momenteel en in de toekomst vraag? En wat past bij mij?

 

  • Omscholing: in welk beroep kunt u zich het beste (laten) omscholen en hoe kunt u dit bekostigen?

2. Ik solliciteer wel maar ik word nooit uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

 

Dat kan te maken hebben met uw cv of sollicitatiebrief. Het kan zijn dat uw cv of sollicitatiebrief nét niet voldoet aan de eisen van de werkgever. Werkgevers kijken kritisch of u voldoet aan de eisen die in de vacature staan. Voldoet u niet aan de eisen? Dan wordt u afgewezen.

 

U moet in uw cv en sollicitatiebrief bewijzen dat u aan de vacature-eisen voldoet. Waarborg op Werk kan u adviseren om uw cv of sollicitatiebrief zodanig te schrijven dat u voldoet aan de eisen van de werkgever! Dat vergoot uw kansen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek!

3. Ik word (regelmatig) uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek maar toch word ik steeds afgewezen.

 

Bent u een aantal keer op sollicitatiegesprek geweest maar bent u toch nog afgewezen? Het kan zijn dat u (om een of andere reden) niet goed uit de verf kwam tijdens het gesprek. Wellicht was u zenuwachtig voor het gesprek of wist u op sommige vragen geen antwoord te geven. WOW-groep kan u advies om uzelf goed te presenteren tijdens het sollicitatiegesprek.